1-0 Johan Edlundh (28) (Ass. Isak Torgersson)
1-1 Nödinge SK (56)
1-2 Nödinge SK (80)
2-2 Christian Lindén (87) (Ass. Johan Edlundh)

Ännu en match som slutar lika.
I 1a halvlek så är vi helt överlägsna. Bra rull på bollen, går in och vinner alla dueller, snack över alla lagdelar, bra kombinationer och vi kommer till en del avslut. Vi tar ledningen efter ett väldigt vackert anfall. Bollen går genom alla lagdelar och avslutas i mål av Johan. Bara positivt från halvleken.

Till 2a halvlek så vill vi fortsätta på exakt likadant sätt men Nödinge flyttar fram 5 spelare väldigt offensivt och det stör vårt spel helt och hållet. Vi tappar boll väldigt enkelt och dom vinner bollen allt högre upp. När det är ca 25 minuter kvar så får Daniel J känning på ljumsken och går av i 5 minuter. Daniel kommer in igen och i samma veva så kliver Victor av för att han känner sig dålig. Vi avslutar dem sista 25 minuterna med en man mindre då vi inte hade någon på bänken idag. Vi blir allt mer trötta och Nödinge fortsätter trycka på och lyckas kvittera efter ett misslyckat inlägg som blir till ett farligt avslut som tippas i ribban av Mikael i målet och returen stöts enkelt in. Nödinge gör sen 1-2 med ca 10 minuter kvar av matchen. Vi lyckas kvittera med några minuter kvar av matchen då Chrille Lossar ett skott som styrs in av deras spelare.

Vi borde ha dödat matchen redan i 1a halvlek där vi har flertalet bra chanser. Att vi ändå orkar fortsätta stå emot utan någon på bänken och sen en man mindre på planen är otroligt starkt.

Synd att vi inte lyckas ta 3 pinnar men även i den här matchen har vi mycket positivt att ta med oss.
1a halvlek är lätt den bästa vi gjort och det tar vi med oss.